keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Koh Lanta

Taisin olla vähän matkasta uupunut, kun jokunen päivä sitten kirjoitin blogiin lyhyen postauksen siitä, et ollaan perillä Koh Lantalla. Tänään huomasin, et juttu on edelleen luonnoksissa. Sattuuhan sitä :-D

Mehän siis lähdettiin Helsingistä torstaina, oltiin Bangkokissa perjantaiaamuna ja sit siitä lennettiin Krabille. Meillä oli kuuden tunnin vaihto, joka oli reissun ehkä rankin kohta, kun yön valvomisen jälkeen meinas huumori loppua kahvilan penkeillä pilkkiessä. Bangkokin lentokentän kotimaan terminaalissa ei nimittäin ole yhtään mitään tekemistä, se on tosi pieni ja ankea ja oli vielä aika täynnä ihmisiä. Mut onneksi siitäkin selvittiin, vaikka välillä tuntui, et aika ei kulu millään. Krabilla oltiin sit eka yö ja lauantaina tultiin tänne Koh Lantalle pikkubussi-lossi -yhdistelmällä.



Sää on ollut mainio, päivisin on paistanut ja öisin satanut. Tosin nyt tänään on aika pilvistä ja tuulistakin, joten ihmetellään huoneen terassilla et uskaltaako altaalle lähteä vai tuleeko kohta vettä.


Jatkosta ei vielä ihan tarkkaan tiedetä, mut tällä hetkellä ollaan sitä mieltä, et ainakaan toistaiseksi ei olla täältä lähdössä minnekään. 

Terkut!

2 kommenttia:

  1. Meidän oli pari viikkoa sitten tarkoitus vierailla Lantalla, mutta juuri niiden epävakaisten säiden takia sitten jätimme väliin..Vain huomatakseen että Siaminlahdella oli kyllö ihan yhtä epävakaista vaikkei muka pitänyt :D Mutta siis sadepäivien joukkoon mahtui paljon aurinkoakin siitä huolimatta. Toivottavasti teille osuu vielä paremmat kelit kuin meille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Täällä on nyt nää muutamat päivät tätä päivää lukuunottamatta olleet tosi kivoja, mut tänään tuli sit iltapäivällä vettä oikein reippaasti. Toivotaan, et tästä taas paranee!
      Kävin vilkaisemassa sun blogia ja se näytti tosi kiinnostavalle! Palailen ehdottomasti paremmalla ajalla uudestaan, teillä onkin mahtavan kuuloinen matka menossa! :-)

      Poista