maanantai 29. helmikuuta 2016

Helmikuu

Vuoden lyhin kuukausi hujahti vauhdilla, erityisesti tällä kertaa duunien takia. Näyttää olevan ihan perinne, muistelin nimittäin, et viime vuoden helmikuussa mulla oli ihan sama tilanne: yllättäen ja monen sattuman summana mulla putosi yksi iso projekti syliin ja sen kanssa taistelin ihan talvilomalle lähtöön saakka. Muistan kentälle päästyäni ilmetelleeni, kuinka oikein edes selvisin ja vähän samanlaisen myllyn läpi pääsin taas tässä kuussa. Onneksi kuitenkin näin rankat jaksot on aika harvinaisia.

Mutta oli tässä kuussa paljon muutakin:

Helmikuun parhaan brunssin teki sisko, joka viime lauantaina paistoi meille pannareita. Oi onnea!


Helmikuun väripilkkuja oli ehdottomasti kauppoihin ilmestyneet tulppaanit. Selvä kevään merkki!


Suuri vääryys on se, että laskiaispullia saa vaan kerran vuodessa ehkä viikon ajan. Onneksi se viikko oli helmikuussa.


Paras drinkki oli hotelli Lilla Robertsin baarissa. Lilla E:ssa on hyvänmakuiset ja myös visuaalisesti erilaiset drinkit, mut harmillista kyllä, baari on hotellin aulassa, joten ympäristö on ehkä vähän hälyisä ja tylsäkin. Harmi. Kivemmassa ympäristössä kävisin varmaan useamminkin.


Kuukauden onnistuminen oli ehdottomasti juoksumatolle palaaminen ja ylipäätään aktiivisemman elämän aloittaminen. Joka tosin sujuu vaihtelevissa merkeissä, mut alkuhan tämäkin on.


Helmikuun tylsin juttu oli se, kun kahden treenin jälkeen mun olkapää alkoi oireilemaan. Sinällään nämä kaksi asiaa eivät liity mitenkään toisiinsa, koska salilla oon vaan juossut matolla enkä siis repinyt itseäni aloittelijan innolla rikki. Olkapäävamma on duuniperäinen, mulla on aiemmin ollut kerran kiertäjäkalvosimen tulehdus ja oireiden perusteella tää vaikutta samalta. Seurausta huonosta työasennosta luulen. Tosi ärsyttävää ja rasittavaa ja hermoille käyvää, kun öisin ei meinaa saada nukuttua. Itsehoitona mulla on sama resepti, minkä edellisen kerran lääkäri määräsi: särkylääkettä kunnon annoksilla ja fyssarin neuvomat jumpat. Sit vaan peukut pystyyn että tää tästä pikku hiljaa paranee.

Parasta helmikuun vikassa päivässä on se, et loma alkaa kolmen päivän päästä. Hotellit on varattu, ennakkotiedot lentoyhtiölle ilmoitettu, risteilyn check inn tehty ja äsken varattiin autot molemmille Floridan pätkille. Hip hip hurraa! 

Ihanaa viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Piti ihan instagramin puolella käydä etsimässä lisää Royal Caribbean / risteilyaiheisia tilejä seurantaan! Niin kovasti tekis mieli lähtä myös Karibian aurinkoon... ja ehkä vähän myös sinne Windjammerin buffettiin ;)

    Toivottavasti olkapää ei vaivaa reissussa ja saatte nauttia rauhassa!

    - Wingless

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä me jo hengataan lentokentällä, ja just kohta lähdetään! Olkapääkin tuntuu ihan hyvältä ja toivottavasti lämpö parantaa loput. Windjammerin buffa on meillä varmaan ohjelmassa heti ekana lauantaina, jee!

      Ja lupaan, et munkin Instaan tulee varmasti kuvia tuolta! En tiedä sit auttaako vai pahentaako matkakuumetta :-)

      Poista