keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kotona

Ihanaa olla kotona! Erityisen ihanaa tietty siksi, että paluumatka oli niin jännittävä kaikkineen. Hyvinhän siis asiat meni loppujen lopuksi, ei sillä, mutta moneen kertaan ehdin kyllä stressata, että miten käy. Päästäänkö lähtemään ja milloin, ehditäänkö vaihtolennolle ja sen sellaista. 

Vähän oon kyl seurannut Balin tilannetta vielä kotiintulon jälkeenkin ja ilmeisesti maanantainakin oli vielä lennoissa jos jonkinlaista hässäkkää. Naureskeltiin miehenkin kanssa, että tälle lomalle kyllä osui lentojen kanssa harvinaisen paljon säätöä, kun mennessäkin missattiin jatko. Vaikka ollaan matkusteltu aika paljon, sitä ei oo tapahtunut ikinä ennen (vaikka lähellä on kyllä ollut).


Singapore-Helsinki -lento sujui myös ihan mukavasti, vaikka se onkin järkyttävän pitkä. Saatiin molemmat nukuttuakin ihan hyvin, milä on tosi harvinaista ja mä en ehtinyt edes lukea kirjaa sivuakaan. Iltiksenkin luin vasta kun oltiin jo laskeutumassa.

Se on kyllä sanottava, että nää pari päivää on menneet vähän sumussa ja toipuessa. Mut kai tää tästä pikkuhiljaa normalisoituu. Mulla on vielä tää viikko lomaa eli ehdin tässä vielä muutaman päivän nauttia Helsingin kesästäkin, jos ilmat nyt vaan ois edes sinnepäin siedettäviä.

Tällaista siis tänään. Aurinkoista viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti