lauantai 13. joulukuuta 2014

Paluu normaalielämään

Huh huijaa. Viimeiset viikot on menneet enemmän tai vähemmän hujauksessa ja melkein sumussakin, kun oon valmistautunut ekaan tenttiin. Ja torstaina se sit oli. Lensin Lontooseen aamulla, iltapäivällä olin kokeessa ja perjantaiaamuna lensin takaisin.

Ja se koe. Kysymykset oli kaikki sellaisia, joihin olisin osannut vastata, mutta ne oli tosi työläitä ja loppujen lopuksi en ehtinyt vastata kaikkiin, vaikka kirjoitin ja piirsin ja korjailin ja hinkkailin vastauksiani koko reilun kolmen tunnin ajan. Ajanhallinta petti siis. Osaan kysymyksistä osasin vastata mielestäni tosi hyvin, muutamaan kirjoitin kauheella vauhdilla vaan ranskalaisin viivoin mielestäni tärkeimmät pointit ja muutama jäi vastaamatta. Nyt sit jännittää että riittääkö toi. Vaikka oikeesti tiedän, että valmistauduin hyvin, se ei yhtään auta jos toi ei mene läpi, mutta en sit tiedä olisinko osannut tehdä mitään toisinkaan. Ensi kerralla kyllä toivottavasti osaan, kun nyt tiedän, että ajasta on pidettävä kiinni alusta asti. Ja tää kiire tuli mulle ihan järjettömänä yllätyksenä, kun oon aina ollut se, joka häipyy kokeista ensimmäisenä ja muutenkin oon tosi nopea tollaisissa jutuissa. Ylppäreistäkin häivyin heti kun sai lähteä, vaikka ihan hyvät paperit kirjoitinkin. Joten jännitettävää tässä vielä riittää.

Tentin jälkeen piipahdin pikaisesti vielä Oxford Streetillä, mutta en kauheesti jaksanut kierrellä, kun oli kamalat kantamukset (meillä sai olla englannin sanakirja ja se painoi kuin synti) ja hirveä nälkä. Niinpä hurautin metrolla hotelille viemään kamat ja menin syömään. Ja perjantaiaamuna sit lensin himaan.


Nyt tässä on sit ollut pari päivää aikaa laskeutua arkeen ja se on ollut ihan super-ihanaa. Oon maannut sohvalla, katsonut digiboksilta vanhoja tallennuksia ja vaan ollut. Nyt ehkä pikkuhiljaa alkaa tuntua taas normaalilta. Ja samoissa merkeissä menee varmaan huominenkin, mikä on mahtavaa. 

Ihanaa viikonloppua myös teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti