keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Uusi aika

Oi miten jännittävää onkaan aina tähän aikaan vuodesta, kun on aika ostaa uusi kalenteri! Niin myöhässä kuin kaikesta olenkin viime aikoina ollut, vuodenvaihteen suhteen olen kuukauden etuajassa ja tänään olen ihastellut uutta vuotta ja uusia, vielä tyhjiä sivuja uudessa kalenterissani.


Kaikesta nykyaikaisesta hömpötyksestä huolimatta oon nimittäin edelleen vankkumaton paperikalenterin kannattaja. Duunimenojen suhteen olen luovuttanut, eli työhön liittyvät hommat löytyy sähköisestä kalenterista, mut omien menojen kanssa ja kokonaisuuden hallinnassa luotan edelleen paperikalenteriin. Enkä ikipäivänä pysyisi laskujen ja muiden tärkeiden paperien perässä, jos ne eivät olisi hyvässä tallessa kalenterin välissä kaikenlaisten sekalaisten paikkojen sijaan. Puhumattakaan pankkitunnuksista ja muista säännöllisesti tarvittavista jutuista. Yksi paikka ja kunnon järjestys se olla pitää, vaikka se vaatisikin kahden kalenterin taktiikkaa.

Tänä vuonna päädyin kuvakalenteriin, jonka New York -aiheiset kuvat toivottavasti ilahduttavat pitkin vuotta.

Onko teistä enää kukaan mun kanssa samassa veneessä vai ootteko kaikki jo siirtyneet tietokoneen varaan tässä asiassa?

2 kommenttia:

  1. Samassa paatissa! Paperinen sen olla pitää! Jostakin syystä pelottaa, että puhelimen/tietokoneen kalenterista saattaa vaikka yön aikana kadota kaikki tärkeät tapahtumat.. mutta paperiversioon voi aina luottaa :)

    Olen kiireisimpinä aikoina alkanut myös noudattaa sitä stressiä (kuulemma :)) lieventävää keinoa, että kirjoitan ylös _kaikki_ asiat mitä päivän aikana pitää saada tehdyksi. Välillä tuntuu hoopolta kirjoittaa "vie kirje postiin", "osta vessapaperia" mutta toisaalta tämä on vähentänyt huomattavasti "mikä se yks juttu olikaan mikä piti tänään vielä tehä..." -fiilistä :)

    -Wingless

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, etten ole yksin tän kanssa! Ja allekirjoitan täysin myös ton pelon, että ties koska puhelimen kalenteri tyhjenee. Tai puhelin hajoaa. Tai hukkuu.

      Kaiken ylös kirjoittaminen on kyllä hyvä vinkki, varsinkin kun tiettyinä aikoina tuntuu, että asiat pysyy päässä vaan pienen hetken. Ehdottomasti kokeilen ja marssin samantien kirjoittamaan huomiselle, että osta keittiön jakkaraan niitä muovihommeleita, mitkä on jakkaran jaloissa. Jotka suojaa lattiaa siis, ja joista yksi on hajonnut ehkä elokuussa, enkä oo useista yrityksistä muistanut sitä kertaakaan kaupassa. Huomenna muistan :-) Kiitos vinkistä siis!

      Poista