keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Railay

Ollaan palattu lähtöpisteeseen eli tultiin eilen takaisin Ao Nangiin. Meidän matkalta ei puuttunut yllätyksiä, kun jouduttiin pari kertaa vaihtamaan autoa ja toisella kerralla meidät jätettiin keskelle ei mitään, kehoitettiin menemään jonnekin tien toiselle puolelle odottamaan ja jostain sieltä joku tulee kohta hakemaan. Ei kyllä tätä ihan purematta nielty, mut ei kauheesti ollut vaihtoehtoja kyn kuski suunnilleen heitti meidän kamat kadulle.

Toiselta puoleta tietä löydettiin sit onneksi matkatoimisto, jossa nuori tyttö kertoi, et meidät tullaan hakemaan kahden tunnin päästä. Kröhöm. Yhteistä kieltäkään ei ollut, joten hoettiin vaan topakasti no no ja mä kaivoin jo puhelimenkin esille, että soitan meidän edelliseen hotelliin (josta siis ostettiin kuljetus), että hoitakaa hyvät ihmiset tämä asia, mut yllättäen kaksi tuntia vaihtuikin puoleksi tunniksi ennenkuin ehdin soittaa mihinkään. Hyvä niin ja perillekin päästiin.

Tänään täällä on ollut tosi kuuma päivä. Lähdettiin heti aamusta Railaylle pitkähäntäveneellä. Kyyti maksoi satasen /henkilö/suunta (eli reipas pari euroa) ja matka kesti reippaat 10 minuuttia.

Meidät jätettiin Railayn länsipuolen rannalle, josta tepasteltiin eka itäpuolelle ja sit etelään, kun oltiin menossa Phra Nang -rannalle. Reitti kulki luolien läpi.



Phra Nangilla voi kalliokiipeillä, meloa tai paistatella päivää ja ihailla maisemia. Me tyydyttiin kahteen jälkimmäiseen.





Maisemat olikin mahtavia!

Rannalla oli myös ravintolavene.



Tällaista siis täällä. Meillä on huomenna vika päivä rantalomaa, kun perjantaina lennetään Bangkokiin. Jännittävää ja hauskaa!

Ps. Mun puhelimen wifi ei edelleenkään toimi, joten imessaget ei tuu perille. Onneksi sain lainata miehen puhelinta (ja kuvia) niin sain tännekin päivityksen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti