torstai 24. heinäkuuta 2014

Hotellisuositus: Crown Lanta Resort & Spa

Meidän Thaimaan loman ihanin kohde oli Koh Lanta. Alun perin suunniteltiin vain muutaman päivän pysähdystä Lantalla, mutta päädyttiinkin jäämään puoleksitoista viikoksi. Ensinnäkin saarihyppely kaatui omaan mahdottomuuteensa epävakaisten säiden ja huonosti low seasonilla toimivien yhteyksien takia, mutta toinen ja vähintään yhtä merkittävä syy oli hotelli, jossa asuttiin. Nimittäin Crown Lanta Resort & Spa.


Päädyttiin hotelliin oikeastaan ihan sattumalta tripadvisoria selailtuamme. Löydettiin hyvä tarjous, ja neljän tähden hotelli ihanine uima-allas-alueineen ihastutti. Hotelli sijaitsi saaren pohjoiskärjessä omalla suljetulla alueellaan ja se oli meille ihan pieni paratiisi. Henkilökunta oli superystävällistä ja auttavaista, ja paikan General Managerkin kävi pariin kertaan kyselemässä kuulumisia. Olisi upgreidannut meidät parempaan huoneeseenkin, mutta jäätiin  omaan, kun tykättiin siitä niin paljon.

Meillä kuului huonehintaan aamiainen, joka oli tosi kiva ja monipuolinen. Kananmunien ja pannukakkujen paistoasemat, leipää, makkaraa, juustoa, tuoreita hedelmiä ja sen sellaista. Vaikka oltiin niin pitkään, ei ehditty yhtään kyllästyä. Monissa hotelleissa kun aamupalavalikoima voi olla aika niukka.


Hotellialue oli aika iso ja korkeuserot oli huimia. Se ei kuitenkaan haitannut, koska hotellin puolesta alueella oli kuljetuspalvelu. Soitto respaan ja muutaman minuutin kuluttua auto tuli hakemaan. Tosin on sanottava, että jos meidän huone olisi ollut syrjemmällä ja auto olisi pitänyt tilata uima-altaalle menoa varten, se olisi ehkä ollut vähän rasittavaa.


Hotellialueella oli kaksi isoa uima-allasta ja meidän huone oli ihan toisen vieressä. Päästiin siis suoraan terassilta altaalle. Ainakin näin low seasonilla altailla oli tosi hyvin tilaa.

Hotellin rannat oli aika pieniä ja vaikka sää sinällään oli aurinkoinen, meri on melko myrskyisä, eikä hotellilta käyty kertaakaan meressä uimassa.

Kuten sanoin, meidän piti olla tuolla vain muutama päivä, mut pidennettiin aikaa kahteen kertaan, kun viihdyttiin niin hyvin.


Oltaisiin varmaan viihdytty pidempäänkin, mutta Lantan muut palvelut oli low seasonilla vähän ankeita. Matka tuk-tukilla Saladaniin kesti noin 5 minuuttia ja käytiinkin siellä joka päivä, mutta oikeastaan vaan syömässä. Tosi monet paikat oli kokonaan kiinni ja kaupungissa (tai kylässä) ei ollut sen suurempaa näkemistä tai tekemistä.

Suosittelen siis tätä hotellia lämpimästi. Low seasonilla ainakin oli enemmän kuin hintansa väärti, me maksettiin noin 40 euroa / yö.

Crown Lantan nettisivut löytyvät täältä:
http://crownlanta.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti