maanantai 2. kesäkuuta 2014

Vuosisadan laiskamato

...on minä. Töistä tultuani en nimittäin ole saanut aikaiseksi mitään järkevää, oon lähinnä maannut sohvalla ja katsellut varpaita. Suunnittelin meneväni tänään joogaan ja vaikka mitä muuta, mut jotenkin energiat on ihan nollissa. Neljä päivää vapaalla on näköjään lamaannuttanut mut ihan täysin.

Tai sitten se on vaan kevätväsymystä. Kevät on kieltämättä ollut aika raskasta töiden suhteen ja muutenkin mulla on ollut tässä jos jonkinlaista viritystä käynnissä. Treenaaminenkin on jäänyt ihan minimiin, kun en oo (muka) ehtinyt ja jaksanut. Pöh.

Onneksi sentään loma on ihan nurkan takana! Tosin siihen liittyenkin pitäisi tehdä päätöksiä, kun meillä on ainoastaan Bangkokin lennot hankittuna, eikä yhtään vielä tiedetä, mitä halutaan tehdä tai minne mennä.

Tällä viikolla meillä ei olekaan kauheasti ohjelmaa, paitsi perjantai-iltana ollaan luvattu viedä kummityttö Lintsille. Se onkin nykyään paljon pelottavampaa kuin ennen, kun kummityttö on jo niin iso, että pääsee kaikkiin laitteisiin. Pelottavaa on siis se, että mä en uskalla mennä niihin hirveimpiin sen kanssa, saati sitten päästää sitä yksin niihin. Mustekalat sun muut vuoristoradat on vielä mullekin ihan ok, mutta varjele niitä missä roikutaan pää alaspäin tai pudotaan tai jotain muuta kamalaa :-D Miehestäkään ei ole apua, kun se uskaltaa mennä ehkä possujunaan :-D

Ihanaa viikonjatkoa! Toivottavasti säät tästä paranee, jos se vaikka vähän piristäisi!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti