lauantai 7. kesäkuuta 2014

Merkkipäivä

Kysyin tänään mieheltä, että muistaako mikä merkkipäivä tänään on. Vähän aikaa se mietti ja kysyi sitten, että pitäiskö muistaa. Sanoin, että totta kai, ja omaksi yllätyksekseni mies muistikin. Blogi täyttää vuoden!

Mähän olin ihan outsider koko tässä blogimaailmassa vuosi sitten, kun en seurannut mitään blogia aktiivisesti, enkä oikein edes tajunnut niistä mitään. Oman perustin hetken mielijohteesta, kun oltiin lähdössä kolmeksi viikoksi lomalle ja ajattelin, että sieltä kavereiden olisi helppo seurata missä mennään.

Pari testipostausta tein Tukholmasta, kun piipahdin siellä kummitytön kanssa prinsessa Madelinen hääviikonloppuna.


Bali ja Hong Kong kesä-heinäkuussa 2013.





Alunperin ajattelin kirjoittaa vaan matkajuttuja, mutta yllättäen huomasinkin jossain vaiheessa siirtyneeni sujuvasti kirjoittamaan kaikesta mieleentulevasta.

New York helikopterista syksyllä 2013.


Tää oli se sama matka, joilloin rotta puri jalasta ja tein tuttavuutta paikallisen sairaalan kanssa. Nyt jo naurattaa, silloin ei yhtään.


Vaikka ajattelinkin, että näitä juttuja jaksaa lukea ehkä vaan tutut, oli ilahduttavaa ja jännittävää, kun täällä alkoi näkyä enemmänkin kävijöitä. 

Luminen New York tammikuussa 2014.


Karibialla 2014.




Lontoo ja York keväällä 2014.



Kiitos siis teille kaikille, ketkä olette juttujani lukeneet, toivottavasti pysytte mukana jatkossakin! Ja matkoja on taas tulossa, kun parin viikon päästä lähdetään Thaimaahan kesälomalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti