lauantai 28. kesäkuuta 2014

Lanta calling

Täällä me ollaan edelleenkin.
Nelipäiväiseksi suunniteltu asustelu venyi viikoksi ja nyt mietitään, et jos otettaisiin vielä yksi lisäpäivä.

On ollut tosi rentouttavaa ja ihanaa. Meidän päivärytmi on vakiintunut sellaiseksi, et aamupalan jälkeen ollaan altaalla, ehkä syödään jossain vaiheessa ja sit neljän maissa lähdetään Saladaniin, eli paikalliseen kaupunkiin. Käydään hieronnassa ja syömässä ja sit yleensä tullaan takaisin hotelliin. Istuskellaan terassilla ja luetaan. Vähänkö ollaan vanhoja ja väsyneitä. Mut toisaalta lomalla pitää tehdä just sitä mikä tuntuu hauskalta.

Oon vähän yllättynyt siitä, kuinka hiljaista täällä on. Tosi monet paikat on kokonaan kiinni ja retkiäkin on tarjolla tosi rajoitetusti. Me käytiin viime viikolla sillä saarikierroksella, mut siinäkin jouduttiin jättämään joku laguuni väliin, kun sinne olisi pitänyt uida jostain luolasta ja aallokko oli liian kova. Monet vuokraa täällä skoottereita, mut me ollaan tyydytty matkustamaan tuktukeilla.

Meidän hotellin rantaa

Näkymää huoneen terassilta.

Lähdetään täältä varmaan tiistaina mut ei vielä tiedetä minne. Edelleen toivotaan et päästäis Railaylle eli mahdollisesti palataan Ao Nangiin ensin. Perjantaina sit Bangkokiin.

Sellaista siis tänne. Terkkuja!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No on! Tää on ollut koko viikon ihan paratiisi, paitsi tänään, kun oli vähän myrskyä :-)

      Poista