torstai 5. kesäkuuta 2014

Kaksi viikkoa

Ihan omituista ja uskomatonta, että meidän lomaan on tänään vain kaksi viikkoa! Erityisen uskomatonta siksi, että ollaan edelleen suunnittelussa ihan alkutekijöissä. Monesti kyllä tehdään päätöksiä vasta tosi myöhään, mutta tämä taitaa olla jonkun sortin ennätys kyllä.

Mehän varattiin Bangkokin lennot joku viikko sitten ja siitä asti ollaan vaan ihmetelty. Ollaan kyllä yritetty perehtyä asioihin ja miettiä, missä haluttaisiin loma viettää, mutta kaiken kanssa ollaan edelleen aika alkutekijöissä. Kumpikaan meistä ei ole ollut ennen Thaimaassa, joten sikälikin ollaan vähän ummikkoja.


Joka tapauksessa ollaan nyt punnittu vaihtoehtoja ja saatu vähän alustavasti päätettyä kohteita. Tänään sit viimein varattiin jatkolento Bangkokista Krabille ja Krabin Ao Nangista hotelli pariksi ekaksi päiväksi. Ajatuksena on, että lepäillään tuolla muutama päivä, toivutaan lennoista ja aikaerosta, ja jatketaan sitten saarille. Ainakin Ko Lantalle ja fiiliksen mukaan sit eteenpäin. Aikaa meillä on yhteensä vajaa kolme viikkoa, eli pari viikkoa ehditään vaan nauttia elämästä ja loppulomalla suunnataan muutamaksi päiväksi Bangkokiin.

Jännittävää ja ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti