lauantai 3. toukokuuta 2014

Kenkähylly

Tilanpuute, tuo keskusta-asujan ikuinen ongelma. Tai varmaan se olisi ongelma vaikka asuisi missä, kaapit kun tuntuu täyttyvän aina.

Mulla on aika paljon vaatteita ja kenkiä ja vaikka meillä on vaatehuone, erityisesti kenkien säilytyksen kanssa oon joutunut vähän pähkäilemään. Kenkien tunkeminen jonnekin vaatekaapin alahyllylle on täysin pois kysymyksestä, eikä huonekalukauppojen kenkäkaapit auta yhtään. Niihin mahtuisi ehkä kymmenen paria, eikä meillä ole edes eteisessä tilaa, mihin sellaisen saisi. Lisäksi haluasin säilyttää kengät omissa laatikoissaan, jotta ne pysyisivät mahdollisimman hyvinä.

Ratkaisin ongelman rakentamalla omilla pikku kätösilläni vaatehuoneen peräseinälle hyllykön. Tai itseasiassa kasasin, ostin siis Ikeasta yksinkertaisen kirjahyllyn palasen ja jätin takaseinän kiinnittämättä.



Mitoiltaan passeli hyllynpalanen ei estä takimmaisten sivuhyllyjen käyttöä, mutta mahdollistaa sen, että kenkälaatikot saa pinottua siististi, kengät on nähtävissä yhdellä silmäyksellä, eikä laatikkokasoista tule liian korkeita tai alimpia lyttyyn painavia. Bonuksena vielä se, että alahyllyltäkin voi ottaa laatikoita ilman että koko rakennelma sortuu.

Bonuksena oon vielä ottanut kuvat kengistä ja liimannut laatikon kylkeen.



Tämä kaikki oli nyt ajankohtaista, koska viimein eilen sain siirrettyä talvikengät pois ja kesäkengät tilalle. Viimeinen osa kesäkamojen siirtämisestä siis. Ja tyytyväisenä siivousurakan valmistumisesta lähdin asioille juuri kun raekuuro alkoi. Ajoitus kohdallaan siis :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti