keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Meikkipussin luottotavarat

Vuosien kokeilujen, yrityksen ja erehdyksen kautta olen löytänyt joukon luottotuotteita, jotka auttavat selviämään päivästä kuin päivästä. Tässä siis meikkipussini luottotuotteet.


Arkipäivinä meikkaan yleensä aika kevyesti. Meikkivoidetta en ole käyttänyt kuin satunnaisesti sen jälkeen, kun löysin Estee Lauderin värillisen päivävoiteen. Kevyt, mutta tasoittava ja kivasti hehkua kasvoille tuova päivävoide onkin arkimeikkini kulmakivi. Tummille silmänalusille levittelen lisäksi Cliniquen all about eyes consealeria ja luomille pohjustukseksi Clarinsin pohjustusvoidetta. Paitsi että voide kiinnittää luomivärin, se myös toimii yksinään antaen silmille vähän valoa. Jos satun olemaan aktiivisella tuulella, saatan vielä laittaa vähän vaaleaa luomiväriäkin.


Ripsentaivuttimet on tällaiselle nysäripsiselle ihan ehdottomat. Ripsiväreissä etsin edelleen täydelliset ripset taikovaa tuotetta, mutta toistaiseksi oon joutunut tyytymään Cliniquen Lash Power ripsariin. Bonusta pienestä harjasta ja lähtökohtiin nähden hyvästä lopputuloksesta, mutta aina tietysti ripset voisivat näyttää pidemmiltäkin. Plussaa on myös se, että ripsari irtoaa paloina, joten turhaa hinkkaamista ei tarvitse. Silmärajauksiin käytän Lancomen Artlineria, jolla saa helposti sekä kivan, ohuen rajauksen että vähän juhlavammankin rajauksen.


Huulipunia mulla on vähän joka lähtöön ja niitä käytän vähän fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä tosin oon erityisen ihastunut kiiltoihin, joten huulipunat on olleet vähän paitsiossa.


Hajuvesi, peili, shea butteria, aurinkolasien puhdituspyyhkeitä ja sekalainen kokoelma pinnejä ja ponnarinauhoja pyörii aina meikkipussin pohjalla, kun koskaan ei tiedä vaikka niitä tarvitsisi :-)


Nyt olisikin kiva kuulla muiden luottotuotteista. Mitä ilman et lähde kotoa? Mitä et meikkipussisi sisällöstä vaihtaisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti