maanantai 16. joulukuuta 2013

Finnair – business-luokan ruokatarjoilu

Lennettiin meidän tämän syksyisellä jenkkimatkalla poikkeuksellisesti business-luokassa. Koska Finnair on juhlavuotensa takia uudistanut ruokatarjoiluaan, ajattelin vielä kirjoittaa siitä pari sanaa.

Ateriakokonaisuuksista vastaavat Pekka Terävä ja Tomi Björck. Farang-ravintolan Björckin menut ovat aasialaispainotteisia, joten me pääsimme nauttimaan Ravintola Olon Pekka Terävän suunnittelemia aterioita.

Tässä on mun menomatkan valinnat:
Viikunaa ja homejuustoa
Katkarapuja ja avokadopyreeta
Poron fileetä ja sieniraviolia

Kevyt lounas ennen laskeutumista:
Paahtopaistia ja nuudelia


Koko menu ja mun miehen pääruoka nieriä.



Paluumatka:
Kinkkua ja melonia
Häränseläkettä paistinliemikastikkeessa ja kermainen pinaatti-perunagratiin
Juustoja
Vadelmajuustokakkua



Aamupalana oli juusto-ruohosipulimunakasta, mutta valitettavasti mä nukuin aamupalan yli, joten siitä ei oo kuvaa.

Sen muutaman kerran kun olen Finskin busineksessa lentänyt, ruoka on aina ollut erinomaista. Täytyy kuitenkin sanoa, että tällä kertaa kaikki oli erityisen hyvää. Suosikkini oli menomatkan poronfilee. Kaikkineen annan kyllä Finskille ja menun suunnitelleille keittiömestareille ison plussan tästä juhlavuoden ruokatarjoilusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti