tiistai 8. lokakuuta 2013

New Yorkin asunto

Mulla on vielä kamalan paljon New York -asioita postaamatta, joten tässä tulee taas yksi. Mehän siis vuokrattiin nyt ekaa kertaa asunto.



Monen mutkan kautta päädyin airbnb-sivulle, jossa olikin tarjontaa tosi paljon. Pitkän tutkimisen ja pohtimisen jälkeen päädyttiin viimein downtownissa sijaitsevaan studioasuntoon, jota vuokrasi kiinteistövälittäjänä työskentelevä nainen.



Pelkäsin vähän vuokraamista, kun ikinä ei voi tietää mitä saa tai saako vuokranantajaa edes kiinni, jos tulee ongelmia. Kokemus oli kuitenkin aivan mahtava! Asunto oli juuri sellainen kuin kuvissa ja vaikka se olikin vain yksiö, tilaa oli huomattavasti normaalia hotellihuonetta enemmän. Eteisessä oli runsaasti kaappeja, mikä helpotti ostosten ja muun roinan kanssa. Ostoksia kun tehtiin aika paljon.


Asunto oli luxury rentals -talossa, eli siellä asui enemmänkin vuokralaisia. Olettaisin että suurin osa vietti Nykissä pidempiäkin aikoja, siis olivat esim. työkomennuksella. Alakerran 24/7 doorman teki turvallisen vaikutelman ja talossa oli tosi rauhallinen tunnelma. Ei siis mitään meteliä tai muuta vastaavaa.



Meidän vuokranantajaa ei kertaakaan edes nähty, kun avaimet saatii front deskiltä ja sinne ne myös jätettiin. Tosin mailailin vuokranantajan kanssa ekana iltana, kun ei ensin saatu wifiä toimimaan, ja yhteydenpito sujui mainiosti. Sivumennen sanoen vika oli käyttäjässä eikä wifissä, mutta pääasia että homma saatiin nopeasti ja vaivattomasti toimimaan.

Eli kaikesta jäi vaan positiivisia kokemuksia. Varmasti kokeillaan uudestaankin! Ja jos joku lukija on asuntovinkkiä vailla, niin voin sähköpostitse antaa tarkempia tietoja meidän vuokranantajasta. Hänellä on nimittäin useita asuntoja vuokrattavana New Yorkissa. Tän kokemuksen perusteella uskallan kyllä suositella!

25. kerroksesta oli huikeat näkymät Hudson riverille ja New Jerseyn puolelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti