keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Helikopterissa - lisää kuvia

Kuten eilen lupasin, tässä lisää kuvia meidän helikopterilennolta. Ihasteltiin parinkymmenen minuutin ajan Manhattanin kuuluisaa skylinea yläilmoista. Ja ne tunnetuimmat maanmerkit oli helppo bongata.

Eteläkärkeä



One World Trade Center (entinen Freedom Tower)

Empire State Building

Midtownin pilvenpiirtäjiä

Central park


Uusi Yankee Stadium

Jersey City

Laskeutumassa helikopterikentälle


Mahtava kokemus kaikkineen!

4 kommenttia:

  1. Vähänkö oon kade :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavia kuvia! Pystytkö yhtään raottaa yhtään huvin hintaa? Meillä olis kans mahdollisuus lähteä Nykkiin piipahtamaan, kun vaimokkeen kaveri muutti ukkonsa kanssa sinne. Jotenkin ei vain itseä NIIN paljon "yksi kaupunki" houkuta.. Mutta nyt kun näitä juttuja lukee, ehkä sitä vähän huvittaisi piipahtaa.. Jos vaikka sais Baseball tai Änäriin tai jonnekin vastaavaan liput, niin olisi plussaa..

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Mahtavia oli maisematkin!

    Lentoja on eri pituisia, meillä oli about 20 min ja lennettiin Yankees stadiumille asti. Maksoi muistaakseni 300 euron kieppeillä kahdelta. Kaikkineen oli kyllä mahtava kokemus ja joka pennin arvoinen!

    Nykkiin kannattaa kyllä ehdottomasti mennä, jos vaan on mahdollisuus! Kaupungissa kyllä tekemistä riittää ja urheilutapahtumiin voi ostaa liput netistä ennakkoon. Kohtuullisen helposti ollaan aina saatu liput järjestettyä. Että ei kun suunnittelemaan!

    VastaaPoista