perjantai 23. elokuuta 2013

Neljä viikkoa

Kirjoitin aiemmin siitä kuinka hankalaa meidän oli löytää sopivaa majoitusta New Yorkista. Päädyttiin lopulta vuokraamaan studio-asunto Airbnb:n kautta ja ainakin tähän mennessä kaikki on sujunut kuin tanssi.

Tässä muutamia kuvia asunnosta (kuvat airbnb.com –sivuilta):
Aula

Huone

Asunnossa on täysin varusteltu keittiö (mitä se ikinä tarkoittaakaan). Tosin keittiön käyttö oletettavasti rajoittuu meillä juomien säilyttämiseen jääkaapissa ja mahdollisesti satunnaisesti aamupaloihin.



WC


Asunto sijaitsee 25. kerroksessa, joten maisemien pitäisi olla mahtavia.


Talossa on lisäksi punttis, jonka käyttöoikeus kuuluu vuokraan.

Tänään on siis tasan neljä viikkoa siihen kun lähdetään. Vaikka ei olla tehty (eikä aiotakaan tehdä) tarkkoja matkasuunnitelmia etukäteen, vuokrattiin eilen auto yhdeksi päiväksi. Manhattanillahan ei näin turistinäkökulmasta tee autolla tuon taivaallista, mut ollaan menossa päiväksi Woodbury Common Premium Outletiin ostoksille. Sinnehän pääsee myös bussilla, mutta autonvuokra on itse asiassa halvempi kuin kahden henkilön dösämatka. Ja kun on liikkeellä omin nokkineen, ei tarvi miettiä aikatauluja tai kantaa koko päivää tavaroita. Ja voi pistäytyä matkan varrella muissakin paikoissa jos aikaa ja energiaa riittää.

Tällaista tänään. Kirjoittelen varmaan jossain vaiheessa noista ostoksista erikseen lisää.

Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia: